7.12.2017

MadRan Neule 2v!

Tasan kaksi vuotta sitten MadRan Neule kirjattiin kaupparekisteriin ja sain Y-tunnukseni. Ja niin olinkin virallisesti käsityöyrittäjä!

Kaksi vuotta yrittäjyyttä takana, enkä ole katunut päivääkään tätä päätöstä! Facebookissa seuraajia 563, Instagramissa 581. Tilauksia kahden vuoden aikana yhteensä 120, neuleita- ja virkkuutöitä tehtynä lähemmäs 200! Paljosta haaveilin kaksi vuotta sitten, mutta tämä tilausten määrä on yllättänyt aivan totaalisesti! Vuoden 2017 aikana aukesi MadRan Neule - verkkokauppa, ja tilausten määrä yllätti niin, että jo heinäkuussa tilauslista loppuvuodelle oli tupaten täynnä!

Haasteellisimmaksi asiaksi käsityöyrittäjyydessä olen havainnut nyt kuluneen vuoden aikana kokopäivätyön ja sivutoimisen yrittäjyyden yhdistämisen, kun arjesta vastaa yksin. Oppia ikä kaikki, ei ole tarvinnut verottaa liikaa yöunista, jotta on saanut valmista aikaan. Oma hyvinvointi on tärkeä muistaa kuitenkin, että jaksaa hektistä arkea. Päivääkään en silti vaihtaisi pois!

Kahden vuoden ajalta seuraavat neuleet saavat tittelinsä:

Onnistunein:
Malli: Mira Jyläskoski, Kuva: Hanna Stengård-Nybom

Haasteellisin:
Malli: Yrittäjä itse, Kuva: Hanna Stengård-Nybom

 Aiheutti hampaiden kiristelyä:


Yllättävin onnistuminen:


 Erikoisin:


Suosituin:

 
Valokuvauksellisin:

 

Ensimmäinen oma ohje:
 

Kaunein oma design:

 
Kaunein vauvaneule:

 
Suloisin lelu:


Suloisin vauvalahja-paketti:

 
Ensimmäinen tilaus:


 Ensimmäinen alusta asti itse suunniteltu pehmolelu:


 Nostalgisin:


 Hauskin älynväläys:


Erikoisin paikka neuloa:

Jyväskylä, Killerin palloiluhalli

Onnistumisen iloa puolestaan tuottaa ihanat asiakkaat, uudet haasteelliset tilaukset ja onnistuminen neuletöissä. Kolmas vuosi pärähtäköön käyntiin siis täysin uusin eväin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)