18.12.2017

Joulu se tulla jolkottaa

Tehoja riittää! Tällä viikolla olen hankkinut asunnon, irtisanonut vanhan, saanut vanhaan asuntoon uuden vuokralaisen, hoitanut päiväkodin vaihtoasiat ja tuhat muuta arkiaskaretta. Yrityksen hommissakin on riittänyt kiirettä. 

Tämän kaiken lisäksi tällä viikolla valmistui myös 15 korvakoruparia Villasukkakeräys Juhlavuotena syntyville - keräyksen palkinnoiksi 100 paria neuloneille. 


Viikon vietin kuumeessa ja antibioottikuuri sai kuumeen laskemaan, joten tehokkuus pääsi taas uusiin sfääreihin! 


Laivastosukat valmistuivat yhden vuorokauden aikana. Kuviot on neulottu. 


Tämän viikon valmistuneisiin kuuluu myös helisevä vaunulelu ja tuttinauha. 


Lauantaina starttasin auton ja lähdin Jyväskylään hoitamaan asuntoasioita. Viikonloppuun kuului myös jouluvalmisteluita, joululahjojen shoppailua sekä ajanviettoa tärkeiden henkilöiden kanssa. 


Keski-Suomessa talvikin näyttää ihan erilaiselta, kuin täällä Turussa. Vaikka järvet alkavat pikkuhiljaa olla jäässä, Keski-Suomen luontomaisema oikein kutsuu mua! Niin kaunista ja levollista.

Kuluneen vuoden aikana autolla ajaminen on toiminut mulla kuin terapia. Pakko pysähtyä, keskittyä vain ajamiseen. Musiikkia, ohi kiitävät maisemat ja ajatukset saavat tulla ja mennä miten lystäävät. Aktiivisen ihmisen parhaita keinoja rentoutua! 

Ajaessani Jyväskylä-Turku välin edestakaisin jälleen tänä viikonloppuna, ehdin miettiä mun elämää tällä hetkellä. Kuinka tällä hetkellä kaikki asiat ovat juuri, kuten pitääkin. Rakas perhe, tärkeät ystävät, ihana työ, tärkeitä uusia ystäviä ja henkilöitä elämässä, rentouttavia vapaa-ajan vietteitä... ja tunnen olevani niin täydellisen onnellinen. 


Onni ei ole päämäärä, se on tapa elää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)