28.3.2017

Verkkokauppa vihdoin valmis!

Juttelinkin jo aiemmin unelmista, jotka liittyivät MadRan Neuleeseen. Yksi näistä unelmista koski verkkokaupan pystyyn saamista. Alkuvuodesta tein verkkosivut Villasukkakeräys Juhlavuotena Syntyville-kampanjaan, ja siitä sitten lähti idea tehdä itse samalla alustalla MadRan Neuleen sivut, joka johti verkkokauppa-ajatukseen.... Tuumasta toimeen ja nyt sivut ovat vihdoin käytössä!
Sivuston ulkonäköön olen tyytyväinen, ja pyrin tekemään sivut mahdollisimman selkeäksi. Vasemmasta laidasta löytyy valikon lisäksi eri tuotekategoriat, hämmennyin itsekin kuinka paljon jo olenkaan tehnyt eri kategorioiden neuleita ja virkkuutöitä. Etusivulla ensimmäisenä näkyy uusimmat tuotteet, viimeisimmät jotka olen lisännyt verkkokauppaan. Oikealla sitten tervetulotoivotus ohjeiden kera ja yrittäjäesittely, jota testikäyttäjät toivoivat.Tykästyin todella sivuston helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen. Villasukat kauniissa pinossa esillä!


Heti saatavilla-osiossakin on hirmuinen liuta tuotteita!


Lelujakin on tullut neulottua tai virkattua jo melkoinen määrä!


Hurahdin Fimomassaan, ja keksin yhdistää Fimomassatouhut myös yritykseeni, joten nyt saatavilla on Fimomassasta tehtyjen korujen lisäksi myös erilaisia virkattuja ja neulottuja koruja tai avaimenperiä.


Yllätysten yllätys iski päin kasvoja siinä vaiheessa kun katsoin verkkokaupan tuotteiden kokonaismäärää: 78 tuotetta! Missä ihmeen välissä mä olenkaan kaikki ne tehnyt jo kertaalleen?

Kaksi tilaustakin olen jo verkkokaupan kautta saanut! Kyllä voi pieni ihminen olla intoa täynnä kuin ilmapallo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)