27.3.2017

Viikon yhteenvetoa ja synttärisuunnitelmia

Viime viikolla härdelliä riitti aikamoinen liuta, mutta kun kokosin itselleni viikon yhteenvetoa käsitöiden osalta, tajusin että voin olla hyvinkin tyytyväinen.

Perjantaina valmistui ihana mustikkapipo:


Tilauspyyntö tuli mustikkapiposta, ja heti mielessäni oli visio toteutuksesta. Pyyntö oli että pipo sopisi 5kk pojalle, mutta kasvuvaraa saisi olla. Niinpä tein pipon rullautuvalla reunalla, jolla saa korkeutta pipoon lisää pojan kasvaessa. Ympärys venyttämättä on 45cm, ja kasvuvaraa on sillä pipo on kuvassa nyt 2v pojan päässä, jonka päänympärys 50cm.


Pipon tein Dropsin Merino-langasta 2,5mm puikoilla. Lanka oli äärimmäisen pehmeää ja ihanan helppoa neulottavaa. Keväällä ja alkukesästä pipo on ihana, sillä villa hengittää ja lämmittää.

Mulla tuli niin nostalginen olo pipoa tehdessä, sillä itselläni lapsena oli mummon tekemä mansikkapipo. Kun lähetin tilaajalle kuvan piposta, sain ihanan palautteen. Jälleen kerran yllätyin kuinka tyytyväinen voikaan tilaaja olla!


Lauantaina valmistui koon 45 Suomi-sukat, enää puuttuu vain kirjailu/silmukointi. Pian siis nekin ovat valmiit. Aloitin mä jopa "rentoutumispuuhaksi" toisen villatakin....
Nyt alkaneella viikolla suunnitelmana on saada Suomi-sukat valmiiksi, saada tehtyä 2-3 mohairliinaa, mohair-body ja pari myssyä. Hai-sukatkin puikoille ajattelin ottaa loppuviikosta. Saa nähdä, kuinka kunnianhimoinen suunnitelma tämä onkaan tälle viikolle...

ps.


Hyvää syntymäpäivää, minä!
Kellojen siirto ei onneksi vaikuttanut meillä pojan arkeen, joten tänä aamuna sain herätä kokonaisen yön jälkeen ja lähteä kirkkaaseen aamuhämärään ajamaan töihin. Ilta menee kahden pojan kanssa, joten päätin että teen päivästäni mukavan ihan itse. Ajattelin, että menemme yhdessä syömään johonkin ravintolaan, ja nautimme ihan kahdestaan.

Love life.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)