5.9.2016

Valmistujaiset

Viikonloppuna tulikin juhlittua valmistujaisjuhliani! Pienimuotoiset, intiimit juhlat olivat juuri sitä mitä tarvitsin. Omat vanhempani, miehen äiti ja rakas kälyni saapuivat ensimmäisenä ja kahviteltiin kaikessa rauhassa keskenämme.Ensimmäisenä pöydässä oli salaattia eri lisukkein ja voileipäkakkua, jonka jälkeen sitten aloitimme kakun, joka tällä kertaa ei ollut minun tekemäni! Äitini halusi, että saan mahdollisimman stressittömän juhlapäivän. Sitähän se vallan olikin!


Aamulla olin noussut tavalliseen tapaan miehen aamuvuoron mukaisesti 5 aikaan aamulla, siivoilin rauhassa (ja silti ei mennyt siivoamiseen kuin 30 minuuttia... Hämmentävää!), lounastin ja virkkasin Helmikuussa syntyvälle poikamme serkulle peittoa Novitan Baby Woolista. Malli on muotoutunut jo mieleeni, peiton perusmallina vain iso isoäidin neliö, jonka reunoille virkkaan valkoista pitsiä, reunimmaiseen reikäriviin pujotan silkkinauhaa ja peiton taakse ompelen ehkä vielä valkoisen ohuen fleece-peiton. 


Juhlat olivat todella onnistuneet ja mun stressitaso pysyi hyvinkin matalana. Talo tyhjeni ensimmäisistä vieraista ja tämän jälkeen mieskin paineli nukkumaan - ylityöt kutsuivat yöksi töihin. Anoppi otti poikamme yökylään, ja talo oli siis todellakin hiljainen! Ystäväni helsingistä saapuivat illalla, ja jatkoimme juhlia heidän kanssaan. Nautimme salaattia, voileipäkakkua ja kakkua, mieheni lähti töihin ja me siirryimme terassillemme viettämään iltaa lyhtyjen loisteessa, tähtitaivaan luodessa omaa tunnelmaansa.

Viikonloppu oli siis erittäin onnistunut ja tykästyin keittiöön luodusta pinkistä värimaailmasta niin, etten taida ihan heti luopuakaan tästä... Tosin se vaatii ostoksilla käymistä, sillä pöytien pinkit pöytäliinat ovat paksuhkoa paperia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)