4.9.2016

Kun ideasta syntyy luomus

Minulta tilattiin jokin aika sitten "ei niin perinteinen" kaulahuivi, jonka ideointiin annettiin minulle suht vapaat kädet. Selailin inspiraation lähteeksi Pinterestiä ja törmäsin tähän:


Ohjekin joidenkin mutkien kautta löytyi, mutta lopulta päädyin neulomaan niin, että lähinnä vain otin kuvasta mallia, ilman ohjetta.


Lankana Lankamaailmasta löytynyt musta, kultaa kimaltavainen Anisia Lamé Kid-Mohair. Puikot KnitPron 4,0mm pyöröpuikot 80cm kaapelilla. Silmukoita parhaimmillaan 326, joten työläshän huivi olikin! Malli oli mukava neuloa, ja 326 silmukalla tarvitsi neuloa vain muutamaan kertaan, lähinnä huivimallin tekeminen oli yhtä lisäämistä ja kaventamista. 


Huivi valmistui keskiviikkona tällä viikolla ja olen hyvin hyvin onnellinen! Jälleen pääsee seuraavan tilaustyön kimppuun. Tietenkään kaulahuivi ei oikein malttanut asettua henkarille kunnolla, joten pyysin malliksi ihanaa ystävääni Mira Jyläskoskea, joka mallasi huivin päälleen ja minä räpsin muutaman kuvan hänen kamerallaan. Aika onnistuneita otoksia, vaikka itse sanonkin (kai nyt kun malli on niin kaunis)!
Syksy tulee, oletko valmis? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)