31.8.2016

Tuhat ja yksi ideaa - Pinterest

Huomaan seikkailevani Pinterestin ihmeellisessä maailmassa niinä aikoina kun en neulo. Ei ole helppoa ei! Tehtävien töiden lista mielessä vaan kasvaa, kun jokaisen idean haluaisi toteuttaa. 


Olen tähän asti ehtinyt pääasiassa neulomaan lähinnä vain tilauksia, sillä kyllä niissä vaan työtä riittää! Kokeilen uusia työskentelytapoja (niistä lisää myöhemmin) parhaillaan. Uskon, että parhaiten pitäisin mieleni virkeänä jo sillä, että kokeilisin tehdä välillä "välipäivinä" omien ideoiden toteuttamista.


Pinterest on loistopaikka hakea inspiraatiota, ohjeita ja vinkkejä neulomiseen ja virkkaamiseen (ja kaikkeen muuhunkin mahdolliseen!!). Selaan pinterestiä ja hämmästelen ääneen "ooh"-ääniefektien kera kaikkia kuvia, muiden tuotoksia.


Välillä jopa saattaa iskeä pieni alemmuudentunne, kun selaa kaikkia ihania malleja. Mielessä käy se, kuinka en ikinä osaisi tehdä mitään noin hienoa tai omat neuleet vaan kalpenevat muuten vain kaikkien hienouksien rinnalla. Palautan itseni taas maanpinnalle ja huomautan itselleni, että olenhan kehittynyt roimasti siitä mistä lähdin silloin kun ekaa kertaa puikot ja langan käteeni sain. Ja vaikka oma kehu haiseekin, on ne omatkin tekeleet kauniita.


Haluaisin tehdä ranteenlämmittimet, pannan, ipadille pussukan, sukuun syntyvälle vauvalle peiton, vauvojen sukkia, tumppuja... Villasukkia. Vauvan turvakaukaloon peitteen. Vaunuverhon. Kassin. Kirjanmerkkejä, koreja.... Lista on loputon. 
Sain nyt tällä viikolla valmiiksi melko suuritöisen mohair-kaulahuivin (kuvia tulossa myöhemmin), ja nyt päätin palkita itseäni hieman sillä, että tänään saisin vielä tehdä juuri sitä mitä haluan. 


Mutta mikä olisi se mistä aloittaisi niistä tuhannesta ja yhdestä ideasta jotka olen mieleeni jo poiminut?

1 kommentti:

  1. Voi kuinka ihania juttuja. Tuolta Pinterestistä löytyy kyllä kaikkea ihanaa ja siellä saa kyllä ajan kulumaan.

    VastaaPoista

Jätä sananen, se piristää päivää! :)