8.6.2016

Kampanjointia TYKSin Lapsipotilaiden hyväksi

Otin yhteyttä Lastenklinikoiden Kummit Ry:hyn, sillä sain idean lähteä toteuttamaan kampanjaa, jossa päätarkoitus on päästä lahjoittamaan heidän kauttaan TYKSin lapsipotilaiden hyväksi. 


Lasten ja vauvojen neuleet ovat ihania tehdä, melkoisen nopeitakin. 

Taaperolle valmistuneet raitasukat Novitan Viidakko Kobrasta ja Raita Sateenkaaresta. Koko 22. Aiemmin, viime vuoden puolella samalle tilaajalle valmistui naisten koossa samanlaiset sukat ja nyt hän halusi myös tyttärelleen samanlaiset.

Turvalonkeroita on tehty lahjoitukseen asti sairaaloille, nyt tilaaja lähestyi minua halutessaan antaa lahjaksi turvalonkeron pienelle keskoselle. Samalla tukien pienyrittäjää, sai hän toivomansa turvalonkeron noin viikossa postin kautta. 

Kevyen neulepeiton neuloin itse elintarvikeväreillä värjäämästäni langasta 9mm pyöröpuikoilla helmineuletta. Nimesin peiton "Poutapilveksi". Tämä meni lahjaksi. 

Näin Prismassa ihanan pehmeää ja paksua Novitan Pehmo-lankaa ja sain idean toteuttaa tästä neulepeiton vauvalle, esim. Vaunuihin. Vaunupeittona tämä menee loistavasti syksyllä ja talvella! Tämä meni myyntiin Käsityöpuoti Carincaan, mutta jos kiinnostusta löytyy, myyn tämän ilomielin myös tätäkin kautta. 

Vauvalle pienet neuletossut virkatuilla kukkasilla päätyivät myös myyntiin Carincan Käsityöpuotiin! 

Kaksi settiä virkattuja tuttinauhoja myös päätyi Carincalle myyntiin, väreinä minttua, harmaata, valkoista ja vaaleanpunaista.


Aiemmin tänä vuonna valmistui ystävän vauvalle lahjaksi neulottu pätkisnuttu Novitan 7-veljestä langasta. 


Innostuin myös virkkaamaan amigurumeja, ja pieni pöllö valmistui ensimmäisenä parin tunnin ahertamisen jälkeen. Minulta voi tilata neuleita vauvoille ja lapsille ympäri vuoden, ja sivuni löytyvät myös Facebookin kautta kun hakukenttään kirjoittaa MadRan Neule. Sivujeni kautta voi lähettää viestiä ja tilata neuleita, tai blogin oikeassa laidassa olevasta ota yhteyttä - lomakkeesta voi myös jättää tilaus/tarjouspyynnön. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)