29.4.2017

Hui-Hai - Haasteellinen tilaus

Sain muutama viikko sitten tilauksen, jonka tiesin jo alkujaan olevan haastava. Jälleen kerran tilaustyö oli sellainen, mitä en ollut tehnyt aiemmin. Nyt sillä erotuksella että en heti tiennyt miten sen toteutan. Luotin taitoihini ja hahmotuskykyyni, ja lupasin toteuttaa toiveen. Ohje olisi ollut saatavilla, mutta en ota kunniaa toisen tekemästä työstä - päätin tehdä tilauksen ilman ohjetta, itse suunnitellen siitä huolimatta että alkujaankin tilaus oli haasteellinen.


Kolme kertaa mulla iski pieni kauhu tätä työtä miettiessä ja tehdessä, ja niillä hetkillä pelkäsin että en onnistukaan tässä - mitä sanoisin asiakkaalle? Päätin olla kuuntelematta pientä jäynää siitä etten muka osaisi ja tutkiskelun, suunnittelun ja hahmottelun perusteella ryhdyin tuumasta toimeen.

Katsoitko kuvaa ja mietit että mitä ihmettä? Moni muukin ihmetteli! Itselläni oli selkeä visio tästä tilaustyöstä. Vaikka välillä usko oli koetuksella, että ei tästä tilauksesta tule mitään - tiesin pystyväni tekemään juuri sellaiset kuin haaveilinkin. Riitti kun luotti siihen visioon.

Sain kuvasta suurta huvia, kun laitoin facebookiin Iloinen villasukka- ja neuleryhmään tämän kuvan ja pyysin arvaamaan mitä on tulossa. Vastaukset olivat äärimmäisen kekseliäitä! Pari ihmistä jopa arvasi oikein. Entä sinä?

Arvauksia:

- Laukun tai kassin sangat/hihnat

- Ballerinat

- Amppeli

- Kallan kukkia

- Jokin luiru

- Vauvan tossut

- Haravan käsisuojat varteen

- Pohjois- tai eteläviitta

- Henkarin päällyset

- Henkselit

- Huivi

- Hai-sukat

- Pässinsarven lämmittimet

- Pyöränsarvien pehmusteet

- Mustekalan villasukat

- Alushousut/ sukkahousut

- Kaksinkertaiset säärystimet

- Pupun korvat

- Mato matala

- Norsun syöksyhampaat

- Panta

- Sarvet

- Käärmeille villapaidat

Hienosti joku silti arvasi täysin oikein mitä oli tulossa!

Ompelua riitti... Viimeistely neuloen, virkaten ja ommellen. Ja visioni kävi toteen. Onnistuin!

Hai-sukat! Täysin omalla ohjeella!

Ps. Facebookissa tämän ohjeen perään jo kyseltiin, joten päätin sellaisen tehdä. Tulossa lähitulevaisuudessa siis ohjeet MadRan Neuleen Hai-sukkiin!

2 kommenttia:

Jätä sananen, se piristää päivää! :)