14.3.2016

Viimeaikoina valmistunutta

Pehmoinen Pupu-unirätti


Lanka: Novita Ipana mintunvihreä ja valkoinen
Puikot: 3mm Zing-sukkapuikot ja 3mm pyöröpuikko
Ohje: Maikin kontti http://maikinkontti.blogspot.fi/2013/08/pehmoisia-pupusia.html
Oma kommentti: Ohjeesta poiketen tein rättiosan 3mm puikoilla, ja totesin, että kokoa suuremmat puikot olisivat olleet paremmat rätille. Pupun päästä tulee Ipanalla ja 3mm puikoilla melko suuri, joten seuraavissa tuotoksissa todennäköisesti teen pienemmän pään ja korvat pupulle sekä rättiosan suuremmilla puikoilla. Tämä jääköön ns. Koevedokseksi oman pojan käyttöön.

Aikuisten kettuhuivit


Lanka: B.B.B oranssi & Ragg stompegran luonnonvalkoinen
Puikot: 5mm pyöröpuikot
Ohje: Oma. Aloitus hännästä. Luo 3 silmukkaa ja lisää jokaisen rivin lopussa 1 silmukka nostamalla edellisen kerroksen silmukka puikolle ja neulomalla sen "uudelleen", kunnes silmukoita on 26-30. Vaihda väriä oranssiin ja neulo ainaoikeaa yhtä pitkä pätkä kuin huivi on leveä. Neulo 2o2n joustinneuletta noin 7cm ja jatka jälleen ainaoikeaa kunnes huivin keskiosan pituus on 50cm. Vaihda väri luonnonvalkoiseen ja kavenna joka kerroksen lopussa 1 silmukka neulomalla rivin lopussa, kun 3 silmukkaa jäljellä: 2o yhteen, 1oikein. Toista kavennuksia kunnes puikolla on kuusi silmukkaa jäljellä. Neulo ainaoikeaa näillä kuudella silmukalla, kunnes 6 silmukan levyinen osa on yhtä pitkä kuin ketun pää. Päätä silmukat. 
Ompele kapea nauha huivin nurjalle puolelle kiinni niin että se muodostaa reiän, josta ketun häntäosa voidaan vetää läpi. 
Poimi oikealta puolelta silmukoita luonnonvalkoisen ja oranssin vaihtumiskohdasta noin puolet osan leveydestä ja neulo 2 riviä oikein. Kavenna tämän jälkeen jokaisen rivin lopussa 1 silmukka (2 o yhteen, 1o) kunnes jäljellä on kolme silmukkaa. Vedä lanka näiden kolmen läpi, kiristä ja päättele. Neulo toinen korva samoin. Kiinnitä silmiksi napit ja kirjo nenä mustalla langalla. Viimeistele.

Tuttinauhoja


Jälleen valmistunut ihanuuksia Vaippakakkukeisarin vaippakakun aineksiksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)