14.3.2016

Kiirus, kiirus!

Kuinka moni muu tietää ja allekirjoittaa sen tunteen, kun keskeneräisiä töitä on vaikka muille jakaa ja tekisi mieli tehdä niistä jokaista samaan aikaan samalla kun päässä vilisee useampia ideoita, mitkä vielä aloittamatta? Kun tuntuu ettei päivässä tunnit riitä, eikä edes viikossa päivät saamaan kaikkea valmiiksi niin nopeasti kuin toivoisi!

Kiirettä siis pitää. Tilauksia on Joulukuun alun jälkeen on tullut jo 27, joista valmiina alkaa olla pian lähemmäs 20kpl. Tällä hetkellä suosituin tilaustuote on ollut villasukkien seurana palmikkotossut ja -säärystimet. Säärystimiä on tullut tehtyä kaksin kappalein, tossuja taas tilattu yhteensä viisi paria, joista valmiina kahdet. Villasukkia tilattu jo kymmenen paria, joista seitsemäs pari valmistuu tällä viikolla. 

Hurahdin nyt myös kalenterituunaukseen, eli silloin kun en näperrä lankojen ja puikkojen kanssa - näperrän askarrellen ja tuunaten kalenteria tai muistivihkoa! Mukavaa, erilaista puuhaa. Joskus toki täytyisi muistaa vaan rehdisti levätä, sillä on tässä välillä tullut tehtyä tilaustöitä aamusta iltaan ja jopa myöhään yöhön. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)