15.2.2016

Onnistuneeseen viikkoon kuuluu Cats

Viikko kului vauhdilla! Neuletöitäkin valmistui, joten turhaksi viikkoa ei voi sanoa. 

Viikon kohokohtana oli Lahden kaupunginteatterissa äärimmäisen loistava Cats-musikaali! Loistava sovitus, mieletön esitys! Kyllä jaksoi hämmästyttää sirkustaiteilijoiden notkeus ja taitavuus, laulajien mieletön äänen hallinta... Kokonaisuus oli pysäyttävä. Hyvällä tavalla. Hanat aukesivat täysin kun Grizabella (Kirsi Ståhlberg) lauloi Muisto-kappaleen. Tulkinta oli mieletön ja sai tunteet pintaan. 

Pakkohan se oli muumitkin kuvaan saada! Seisovat Lahden kaupunginteatterin aulassa. 

Vaikka tulikin reissattua, puikot ovat viuhuneet melkoisen tasaiseen tahtiin. Pitkät palmikkosäärystimet valmistuivat alkuviikosta ja sain luovuttaa ne onnelliselle tilaajalleen. Viikon valmistuneisiin voinen lukea myös viiden lehden tossut, joista uupuu enää toinen kukkakoriste. Loppuviikon projektina oli syksyllä lupaamani Pätkis-Nuttu ystäväni vauvalle lahjaksi. Nuttu alkaa olla pian valmiskin! 



Välillä sitä pysähtyy hetkeksi ja tajuaa, että aikaa on vierähtänyt jokunen tovi. Tänään se tuntuu hyvin hyvin erityiseltä ja omalla tavallaan oudoltakin. Esikoispoikamme viettää tänään ensimmäistä syntymäpäiväänsä! Ja äiti on luonnollisesti hyvin... Herkillä. Alla oleva kuvastaa tämän aamun fiilistä, kun pojan naamalle muodostui onnellinen "korvastakorvaan"-hymy kun näki minut. Vaikka kuinka olenkin haikealla fiiliksellä, olen hyvin onnellinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)