29.2.2016

Karkauspäivän kuulumisia

Hyvää karkauspäivää kaikille! Nyt leidit kosimaan karkauspäivän kunniaksi! Itselläni ei ole tarvetta siihen koska olen jo rouvautunut Lokakuussa 2014.

Minä aloitin viikkoni tekemällä kausiveroilmoituksen ja Jyjy-listaa päivittäen. Kaikki työt alkaa olla aloitettuna, vielä kaksi aloitusta uupuu, jotka hoidan tänään. Tilauksia on tullut rutkasti! Ja miten ihanan monipuolisesti vieläpä, ei vain tiettyä perussukkamallia. En voi sanoin kuvailla kuinka innoissani tästä olen! 

Viikko sitten vietettiin esikoisemme syntymäpäiviä, ja pari päivää uhrautui työnteosta leipomiseen. Tein kaksikerroksisen täytekakun, jossa täytteenä oli vatkattu kinuski ja banaani-mansikkasurvos. Kakku upposi kuin kuumille kiville. Kakun päällä nököttävän Tikrun ja ykkösen tilasin tuttavaltani, koska koin ettei oma aikani ja taitoni riittäneet tekemään noin hienoja koristeita.


Täytekakun kaveriksi tein mustikkamuffinsseja ja kääretorttua. Muffinssit tein Dr. Oetkerin syötäviin muffinsivuokiin, ja päälle tuorejuustokuorrute värjättynä elintarvikeväreillä.

Olen myös menneinä viikkoina istunut palavereissa, sillä yhteistyökuvioita alkaa syntyä! Näistä lisää myöhemmin omissa erillisissä kirjoituksissaan. Mutta tulossa on isoja uusia juttuja!


Olen nyt innostunut ottamaan ns. Väliprojekteiksi kudotut kestotiskiliinat, sillä välillä kädet kaipaavat kevyempää ja pehmeämpää projektia palautumiseen. Välillä tuntuu tosin hullulta, että kudon päivän aikana paria isompaa työtä ja sitten vien vielä kestotiskirättineuloksen mukanani sänkyyn. 

Minkäs sille mahtaa kun neuloosi on valloillaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)