20.12.2015

Tervetuloa!

Tervetuloa MadRan Neuleen blogiin. MadRan Neule on Joulukuussa 2015 perustettu toiminimi, jonka alla minä (Mira) teen neuleita tilauksesta.

Pidin neulomisesta jo peruskoulussa ja männävuosina olen aina yhä uudelleen palannut neulomaan sukkia tai lapasia. Kolme vuotta sitten innostus palasi uudella rytinällä ja ryhdyin neulomaan aiempaa enemmän. Tuloksiakin syntyi, tein lähes kaikille läheisilleni jouluksi villasukkia, ja parit villasukat myös tilausta vastaan harrastelijana jo tuolloin. Kolmen vuoden aikana neuleita on syntynyt aimo kasa, ja taito karttunut jonkin verran.

Nyt syksyllä 2015 sain kyselyitä voinko tehdä tuon, tämän tai tällaisen. Ajatus lähti sitten siitä, kun otin vastaan yhteensä n. 20kpl tilaukset lasten kettukaulahuiveista. Ja nyt tilauksia on riittänyt heti alkujaan mukavasti, ja neulominen tuntuu mielekkäältä  ja ihanalta hommalta teki sitä sitten millaista työtä tahansa.

Blogiin ajattelin kirjoitella tilausten teosta, elämästä käsityöyrittäjänä, tulevaisuudensuunnitelmista ja kaikesta muusta elämää kullakin hetkellä hallitsevasta asiasta.

Rauhallista Joulun odotusta kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä sananen, se piristää päivää! :)